• RENGØRING AF PRIVATE HJEM

  CSS Rengøring tilbyder skræddersyede pakker til privatrengøring

Privatrengøring i Nykøbing Sjælland

Få en skræddersyet rengøringsløsning


Bæredygtig privatrengøring

Ønsker du hjælp til privat hovedrengøring? Måske er tiden knap, rengøringsopgaverne for uoverskuelige, eller måske du blot ønsker at bruge tiden sammen med din familie eller venner i stedet?

Årsagerne kan være mange, men uanset hvilken grund du har, står vi hos CSS Rengøringsservice klar til at hjælpe dig med privatrengøring.

CSS Rengøringsservice er en familiejet rengøringsvirksomhed med mange års erfaring inden for miljøvenlig rengøringshjælp. Vi er beliggende i Nykøbing Sjælland i Odsherred, og kører ud til de nærliggende områder.

Få en fast aftale om privatrengøring

Måske du godt kunne tænke dig hver mandag at komme hjem til et nydeligt, rengjort hjem? Eller er det nærmere weekenden, hvor hjemmet skal være klar til gæster? Vi tilbyder alle vores private kunder muligheden for at få en fast og billig aftale om privatrengøring af hjemmet.

Vi laver altid skræddersyede aftaler, som passer dig – på den måde kan du være sikker på, at vi klarer lige præcis de opgaver, du har brug for hjælp til.

Vi tilbyder også erhvervsrengøring og ejendomsservice til erhverv og boligforeninger.

Kontakt os i dag for priser

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for privatrengøring? Vi står klar til din henvendelse. Du kan kontakte os allerede i dag ved at ringe på telefon 50 700 393, skrive til kontakt@cssrengoering.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular – så sørger vi for at udarbejde en god pris til dig.

Vi ser frem til at gøre dit hjem rent og skinnede.

Ønsker du privatrengøring?

  Hvis du ønsker hjælp til rengøringen derhjemme, så tag endelig fat i CSS Rengøringsservice. Vi kan håndtere alle de rengøringsopgaver, du ønsker

  Vores fokuspunkter

  MENNESKER • MILJØ • SERVICE


  CSS Rengøringsservice skaber rene og indbydende omgivelser til private, erhverv og foreninger på en miljøvenlig måde. Vi passer rigtig godt på vores medarbejdere og sikrer deres faglige stolthed og glæden ved deres arbejde.

  GLADE MEDARBEJDERE

  fokus på miljøet

  tilfredse kunder

  Vil du høre mere?

  Skriv til os


   CVR.: 37275379

   SOCIALE MEDIER