Miljø og service

Vores miljøpolitik


Arbejdsmiljø

CSS Rengøringsservice har udarbejdet en miljøpolitik, som dækker både vort interne arbejdsmiljø samt vores påvirkning af det globale miljø.

Arbejdsmiljøet betyder meget for os, fordi vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor er alle vores medarbejdere grundigt instrueret i at bruge værnemidler, så de ikke kommer til skade under arbejdets udførelse.

Ligesom de uddannes i at udføre arbejdet ergonomisk korrekt for at modvirke nedslidning og uhensigtsmæssige løft.

Globalt miljø

Jorden er til låns, og vi skylder vores børn at passe godt på den.

Derfor benytter vi altid den mildeste kemi til opgaven, også selvom opgaven tager 5 minutter længere at løse. Og til daglig rengøring bruger vi så vidt det er muligt kun miljømærket kemi.

Service

Vi har skriftligt defineret, hvordan vi kvalitetssikrer de opgaver, vi løser.

Dette omfatter bl.a. grundig opfølgning overfor vores medarbejdere, så fejl ikke gentager sig.

Desuden udfører alle vores medarbejdere en daglig egenkontrol, som forebygger fejl og mangler. Vi går ind for et transparent samarbejde, så hvis du som kunde oplever fejl eller har ønsker til vores arbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Det giver et ensartet syn på tingene og forhindrer forventningsgab.​

Har du nogen spørgsmål?

  Har du brug for et rengøringsfirma, eller har du nogle generelle spørgsmål – så lad os kontakte dig. Udfyld formularen her, så tager vi fat i dig inden for 48 timer

  Vores fokuspunkter

  MENNESKER • MILJØ • SERVICE


  CSS Rengøringsservice skaber rene og indbydende omgivelser til private, erhverv og foreninger på en miljøvenlig måde. Vi passer rigtig godt på vores medarbejdere og sikrer deres faglige stolthed og glæden ved deres arbejde.

  GLADE MEDARBEJDERE

  fokus på miljøet

  tilfredse kunder

  Vil du høre mere?

  Skriv til os


   CVR.: 37275379

   SOCIALE MEDIER