• EJENDOMSSERVICE

  Få en skræddersyet pakkeløsning til din boligforening

Ejendomsservice i Nykøbing Sjælland

Rengøring for ejendomme i Odsherred & Holbæk


Kvalificeret ejendomsservice

Ejendomsservice er særligt velegnet for boligforeninger, der ønsker en fast aftale på opgaver, som en vicevært typisk udfører. Det kan være alt fra snerydning og saltning af udendørsarealer, til vinduespolering og gadefejning – uanset hvad ønsket er, står vi klar til at hjælpe.

CSS Rengøringsservice er et miljøbevidst rengøringsfirma, der udover at tilbyde erhvervsrengøring og privatrengøring, også håndterer ejendomsservice for boligforeninger i Nykøbing Sjælland i Odsherred og de nærliggende omegne. Vores ejendomsservice kan blandt andet omfatte:

 • Ugentlig trappevask i opgange
 • Fejning af gadeg
 • Halvårlig hovedrengøring
 • Rengøring af lejligheder ved køb/salg

Skræddersyet ejendomsservice

Eftersom mulighederne er mange, har du fri mulighed for at skræddersy din helt egen pakke til boligforeningen. Det vil sige, at det er op til dig og foreningen at bestemme, hvilke rengøringsopgaver I ønsker, vi skal varetage og hvor ofte.

Uanset om I ønsker en ejendomsservice, der kun omfatter trappevask, eller I ønsker en større pakke, hvor vi også tager os af andre opgaver, står vi klar til at hjælpe jer. Vi sørger ligeledes for at udregne en konkurrencedygtig pris til jer.

Kontakt os i dag og hør mere om vores priser

Ønsker du at høre mere om mulighederne hos CSS Rengøringsservice? Så kan du kontakte os allerede i dag ved enten at ringe til 50 700 393, skrive til vores mail kontakt@cssrengoering.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi sidder klar til at hjælpe og til at udarbejde et uforpligtende tilbud på en grundig rengøring.

Få tilbud på ejendomsservice

  Har din boligforening brug for kompetent ejendomsservice? Kontakt os allerede i dag, så giver vi dig et godt tilbud inden for få dage

  Vores fokuspunkter

  MENNESKER • MILJØ • SERVICE


  CSS Rengøringsservice skaber rene og indbydende omgivelser til private, erhverv og foreninger på en miljøvenlig måde. Vi passer rigtig godt på vores medarbejdere og sikrer deres faglige stolthed og glæden ved deres arbejde.

  GLADE MEDARBEJDERE

  fokus på miljøet

  tilfredse kunder

  Vil du høre mere?

  Skriv til os


   CVR.: 37275379

   SOCIALE MEDIER